1 Şubat 2012 Çarşamba

KOSKOCAMAN BİR MERHABA

with 8 Güzel düşünce
Herşeyden önce kocamaaaann bir merhaba....


Yepyeni bir blogla hem de farklı tarzla yeniden aranızdayım.Gerçi diğer blogum Design By ' S hala duruyor ama o farklı bir kulvarda bu ise çook farklı..


Bilenleriniz taa o zamandan beni takip edenleriniz var...Evet Morpatlican butik pasta tasarım dan bahsediyorum..Pasta yapmayı bırakalı çook oldu hatta un,şeker,şeker hamuru ......elime alamayalı da çook oldu..Sanırım bütüünn şevkimi,hakkımı pasta yaparken kullandım :)
Neyse yine boş duramadım bu sefer boncuklarım,pullarım ve kesinlikle vazgeçilmez olan Swarovski taşlarımla geri geldim...


Bence iyi ettim :) Ya sizce ??


Bu yepyeni blogta daha önce Facebook üzerinden de bahsettiğim gibi DIY yani do it yourself ve yine yani tam türkçeye nasıl çeviririm bilmiyorum ama adım adım el işleri,hobi işlerini göstermeyi umuyorum..


Bu fikre ilk başlarken bu kadar zor olabileceğini bilmiyordum çünkü bir yandan yapmak diğer yandan adım adım fotoğraflamak gerçekten zor oldu..Tam konsantre olmuşken ' amaaannn fotoğraf çekmeliyim bu aşamayı göstermeliyim 'diyor insan :) Haliyle en iyi pozu ,açıyı yakalamak uğraştırıyor..Neyse elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım / çalışıcam...


Tabii bu arada sizin de fikirlerinize ihtiyacım var..Mesela bana şunu da yap,şu nasıl oluyor gibi yönlendirmeler yaparsanız sevinirim..Bu arada belirtmem gerekiyor ki burada yaptıklarım / yapacaklarım sadece kendi evime uyguladıklarım yani evin boş duvarları bitene kadar tam gaz :) sonrası artık başkalarının evine sararım :))


Ben herhangi bir kursa gitmedim bu el işleri ile ilgili ,sadece çok meraklıyım diyebilirim.Boş boş oturmayı asla sevmiyorum hoş 2 oğlum varken oturamıyorum bile ama olsun yine de bir şekilde deşarj olmalıyım.İşte bu yüzden sürekli bir şeyler düşünür,fikirler üretirim...Evde duvarlar boş durdukça içim sıkılır,buraya ne yapmalıyım diye düşünür dururum...Şükür yeni evimize taşındık daha çok yer çoookkk....


Ayrıca sizde fark edeceksiniz ki parlayan,şıkırdayan,göz alan obje,aksesuar,taş,boncuk seviyorum...Huyum bu :) O yüzden yaptıklarım / yapacaklarım arasında çokça parlayan şey görebilirsiniz...Şaşırmayın :)


Bu arada zaman zaman netten bulduklarımı da eklemek istiyorum bloga malum her şey kolay yapılıp bitmiyor tek tek sabır istiyor ve bu sabır bazen insanlarda gidebiliyor :)Bu nedenle eğer sizde kendi yaptıklarınızdan konsepte uygun bulduğunuz var ise lütfen bana mail atın..Yayınlamaktan çook mutlu olurum...


Eğer 'seda bu blogu / siteyi takip etmelisin' demek isterseniz de lütfen çekinmeyin.Neticede binlerce blog/ site var hergün yeni  birtanesini takibe alıyorum ama eminim görmediğim yüzlerce,binlerce var...Bu sizin blogunuzda olabilir tabiki...Hem söyleyin ki bu blog üzerinden takibe alalım ve buraya girdiğinizde bütün güzel el işleri yapan bloglara tek biryerden ulaşabilelim..Bende süper fikir !! Hadiii...


Ayrıca her ne kadar adım adım anlatsamda el işleri beceri işidir..Eğer yapamıyorsanız ve yapılanı çok beğendiyseniz bana ulaşın olur mu ??


Umuyorum bol izleyicili,bol yorumlu,favoriler arasında bir blog olur...Yurtdışında bu tarz blog örneklerini çookk görüyoruz ama ne yazık ki ülkemizde çok fazla değil.Güzel olanlar elbet var ama üstünkörü anlatanlar da çoğunlukta...Beni yalnız bırakmayın ki bende şevkle,hevesle yılmadan yapayım..Takip edenler var,yapmalıyım diyebileyim...Hepberaber güzel işler çıkarabilelim...Facebookta takip etmeyi unutmayın :))


Şimdilik benden bu kadar merhaba,açıklama yeter sanıyorum...Hadi sadede gelelim :))
Allta resmini göreceğiniz süslemeyi ben kendi evime yaptım...Bana gelen herkesin ilgisini çekiyor..Hele akşam yada güneşli havalarda ışığın veya güneşin etkisiyle inanılmaz parlıyor,ilgi çekiyor..Eğer sizde yapmak isterseniz az sabır.....Kısa zaman sonra bol fotoğraflı açıklamalarıyla geliyor....


SEQUIN FLOWER







8 Güzel düşünce:

  1. Gokyuzu99 dedi ki...

    Çok güzel bir düşünce... Elinse sağlık Seda'cığım.

  2. Unknown dedi ki...

    Harika, hemen benim çok heves ettiğim boncuk sehpa örtülerinden başlayabilirsin mesela ...
    ellerine sağlık..

  3. Seda dedi ki...

    süper fikirrr...sıraya alındı :)

  4. FİGEN KARAVAŞ dedi ki...

    Oyyy ben yokken acmıssın bile! Yakalayamadım açılışı:) Ben bu duvarı görmemiştim yine soyluyorum:)))) Haydi hayırlısı olsun sarı şekerim:) Bol okuyucun olsun, bol yorumların olsun. Güzel güzel benim gözümün kalacağı ürünler yap:)
    Öpüyorummmmmmmmmmm!

  5. Kitap Vakti dedi ki...

    Çok değişik olmuş gerçekten... Blogun hayırlı olsun, şıkır şıkır, fıkır fıkır fikirler bekliyoruz :-)

  6. Deniz erenler dedi ki...

    Hayırlı olsun Canim benim.Bence perdelere minik minik kristaller ekleyebilirsin ışıltı verir.Disaridan da çok hoş görünür.

  7. Elif dedi ki...

    Bloğun hayırlı olsun

  8. Bir Dilim Düş dedi ki...

    Seda'cığım hayırlı olsun zaten Facebook'ta bazı şeylerini görüp çok beğenmiştim şimdi daha da merakla bekliyorum...Bol bol okuyucun olsun bol yorumların olsun :))

    Sevgiler,
    Evren

Yorum Gönder